var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Sjuk 8(

Hej mår inte så bra ,är både sjuk och har jobbit i skolan.
Men nu tänker jag nog skriva lite mer öppet på bloggen och då får ni svara lite mer öpppet såklart.
För jag känner mig utan för ganska mycket utanför... Så jag tycker att om ni känner mig  tänk lite på hur jag reagerar.

naglarna.

Hej nu ska jag och fixa naglarna så ni får se imorn hur det blev, och sen vill jag bara hälsa ett pang stort **GRATTIS** till Elsa som fyllde tolv år igår hon är äldst i klassen utom en kille som gick om ett år =( Synd för honom...

Bye bye sötispaj

Första skoldagen år 2010

Hej !
Nu sitter jag och kollar på tv4 Let´s dans och äter godis.
Idaq hade vim jätte skum dag idag som jag berättar om mer imorn om jag hinner, men sen började det en ny kille i parralellklassen(den andra) Han hette Maceel tror jag, det var Abbes granne och abbe e ju ganska skum ibland...

Bye bye!!

Ett nytt år!!

Hej idag är det första dan på 2010.
Jag kanske ska se Alvin och gänget 2 med Afra det ska bli jätte kul sen har hon skickat över lite bilder från när vi(jag och elsa) sov över hoss henne.
Igår på nyårsafton var vi hoss farbror david och ida vi spelade massor med Wii vi spelade lite av varje.
Lite Wii sport, Wii sport resort, Super mario galaxy. Allting var jätte kul fasst det var mest jag som spelade mario.
Sehn lite innan klockan var  12.00 så gick vi upp på nått berg(det var många som stod där) inne i stan vid zinkensdam, där såg man över stan vi såg hötorgsskraporna(nåra jätte höga hus) som hade jätte starka lampor i lila blått grönt, det var jätte fint. Vi såg också stadshuset sen såg vi att dem sköt av raketer fr5ån skansen som dem alltid gör.Jag är nästan livrädd för fyverkerier(hände en grej så blev jag jätte rädd) kanske inte livrädd men lite rädd tycker det är obehagliggt men jag och pontus tände tomte bloss sen dem är så fina.Vi åkte från david och Ida vi 3 tiden på morgonen vi brukar vara uppe så sent ibland. Men när vi spelade Wii så hejade jag på David när dem körde, jag var inte med då, men när vi körde bowling hejade david på mig men han var inte med då då fick jag en strike på första kastet. Men på omgång tvånär jenny var med istälet för ida så på första kastet fick jag srike och på andra, så det var jätte kul. Nu har jag skrivit mycket så n blir det än sång eller två.



RSS 2.0