var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Duktig flicka

Är hemma idag eftersom att jag mår dåligt, igen. Har ett konstant illa mående, men jag ska till doktorn snart och kolla varför så det blir nog skit fint! Sitter i alla fall och pluggar, just nu är det matte. Känns lite bra ändå att jag pluggar hemma 👍


Perfektionist

Fick värsta lusten att blogga så här är jag!
Mår lite sisådär, mår illa nästan hela tiden så ska snart till läkaren, hoppas dem kan hjälpa mig! Sen är jag sjukt besviken, fick D på en engelska uppgift, så har haft ett litet samanbrott och så.. 
Ska snart iväg till gymmet och springa och träna så det ska bli riktigt skönt! Kan inte gå mer än 3 dagar utan att vilja träna, har blivit en del av mitt liv liksom :) Nu tänkte jag ta och börja skriva på en svenska uppgift som ska in om några veckor, man ska skriva en bok om sig själv. Det blir väl kul, eller jag hoppas i alla fall det.
Hejdå världen!

Stockholm vaknar långsamt

Tänkte ta och klaga lite mer nu :) Mår illa och vill bara ligga ner och sova, så har precis ätit en liten skål med glass, tycker synd om mig själv!
Skulle ju åkt med Klara till Eriksdals och springa, men jag skulle nog inte klara det.. Fick vara ute och gå igår i alla fall.

Såg Eclipse igår, dom testade den lite och jag vill åka den! Kommer nog inte våga men ändå..


Lördagsutflykt!

Idag ska jag gå ut på en härlig promenad med Pappa, Jenny och Pontus. Det blir promenad runt djurgården så det kommer bli härligt ^^ Ska försöka att ta någon bild så finns det lite roligt att se sen.
Igår spelade jag ju reball och är helt öm på pannan :/ Har även ett blåmärke på insidan av låret :P Hahah jätte snyggt liksom!
Idag ska även bli en lugn/slapp dag, har mått lite illa och dåligt senaste 2 dagarna så ska bara ta det lugnt. Kör ju en 60 dagars grej med Klara också men gillar inte att förbjuda mig ifrån saker...


Höjden av Flickighet!

Snart ska jag dra iväg till pappa och ha det trevligt :) Ikväll ska jag lira reball igen jöh, så ska över till Mayas hus innan och låna hennes brallor, för hon är en trevlig människa!
Jag har ju egentligen inte så mycket att skriva, men det kändes så kul så jag gör det ändå!
När jag var i england med Klara så bodde vi 2 dagar i Brighton och 2 i London och i London så var vi såklart inne på Victoria's Secret och det är något jag vill göra igen. Det var heeelt fantastiskt därinne!
Ser ut som vi köpte asmycket där, men det gjorde vi faktiskt inte ;P

Jobbigt att tänka sig att det händer

Nu har jag kollat näst sista avsnittet på säsong 2 av Vampire diaries och tror jag höll på att brista ut i tårar.. Så nu när jag återhämtat mig ska jag börja fixa mig och sen få tag på klara så att vi kan dra iväg och träna! Sjukt skönt måste jag få säga.
Mer vet jag inte vad som händer idag, ska ta och försöka träffa pojk min♥
Sjukt kort och onödigt inlägg, men det spelar ingen roll ;)
Jag och min söta Bäääbis kollade vampire diaries tillsamans i förrgår!

Andra April tjugohundratretton!

Har bara legat och kollat på vampire diaries idag, men det är okej för jag får vara lat ibland! Frös in lite banan förut också, så om några timmar ska jag ta och göra glass, endast banan. Nyttigt och fruktigt :) Har i alla fall börjat att springa mycket mer nu, känns awesome, så i torsdags sprang jag 4,5 kilometer, vilket är ganska bra för att vara mig :) Så nu är springandet igång på allvar igen och det gäller paintballen med! Spelade i söndags och på fredag blir det igen!
Idag känner jag mig peppad till saker, så vi får hoppas att det håller i sig också :)
 
Första morgonen i Brighton med homiesen :)

RSS 2.0