var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Grönt te klockan 6 på morgonen

Nu sitter jag här och precis ätit upp min frukost och ska snart börja fixa mig för skolan. Dem senaste dagarna har jag mest kollat serier och pluggat och bloggen är verkligen inte prio ett, men eftersom att jag pluggade igår tänker jag inte plugga efter skolan idag eftersom att jag först ska köpa en present till Lorena inne i stan och sen ska jag få träffa världens bästa pojk. Kan inte sätta ord på hur mycket jag saknar honom, är jobbigt att inte få träffa honom hela tiden så ska verkligen ta vara på stunden ikväll!
Nu är det i alla fall fredag igen, och med det kommer helgen, men fan ingen lugn och ro ;)



Update


Sjukling

Idag blev det inte en lång dag i skolan, gick första lektionen, vilket var klassråd, men pallade verkligen inte med så gick hem. Så nu sitter jag här och är förkyld, väldigt trevlig start på veckan. Tänkte snart ta och göra mig en kopp varm choklad och mysa ner mig till lite serier, men måste plugga sen vilket jag absolut inte ser fram emot, så nu får ni hålla tummarna för att jag snart blir frisk så att jag kan gå tillbaka till skolan!
Sådär mysigt hade jag det igår, en massa tända ljus över hela rummet och så har jag börjat läsa Det.

Äntligen fredag!

Idag är det äntligen fredag, som jag längtat! Börjar dagen till ära kvart över nio så ska gå alldeles strax men tänkte att jag skulle lägga upp dagens outfit, vilken faaktiskt gick bra att fota idag :)
Insåg nu att alla kläder är från Hm, men har ett halsband från Shock, ett till halsband och ett armband från Felix och resten har jag ingen aning om vart det kommer ifrån.
 

OOTD

Tyvärr blev bilderna lite halvdana eftersom att jag inte riktigt fått kläm på hur jag ska få till outfit bilderna på ett bra sätt, men det får ni leva med.Magtröja - Gammal t-shirt som jag klippte lite iJeans - CubusOch mitt underbara halsband fick jag i present av Feilx :)Idag efter skolan ska jag åka iväg till liljeholmen för att Cici och Klara ska kolla jeans och sen ska vi sätta oss på ett fik och ha en pluggdate, riktigt mysigt med tanke på vädret! Nästa gång hoppas jag på lite bättre bilder så håll er uppdaterade :)Ha en bra tisdag allihopa!

Reeegnväder

Idag var det en väldigt blöt dag, speciellt för mina fötter, stackarna, men gav inte upp och drog in till stan för att möta mamma och kände mig lite varm när jag fick varmchoklad där! Åkte och fixade lite strul med betalningen för min kamera, nästan allt är fixat. Men nu tänkte jag lägg upp en outfit bild som jag tog innan jag blev sjöblöt :)
Diggar att jag blundr på bilden.

Hejdå hår

Vid tolv så kommer Cici, Maya och Klara att komma över och dem ska hjälpa mig att fixa om håret!  Är så glad att dem vill hjälpa mig för annars hade det blivit lite jobbigt :P Det kommer ta några timmar så jag har lovat att bjuda på mat, chicken nuggets för det är gott, och jag ska försöka fota så mycket som möjligt så att ni kan få se vad som händer, men nu innan dem kommer måste jag hinna duscha håret, det är fullt med hårspray och volympulver, inte super mysigt liksom. 
Hoppas ni har en trevlig söndag :)
Bild från i torsdags, älskar mina nya strumpbyxor!
 

Gårdagen

Igår var en mycket bra och trevlig dag! Jag träffade först upp Lorena och sen träffade vi upp hennes kompis Anna, från skolan ungefär så åkte vi till T-centralen och satte oss på plattan och väntade, efter ett tag kom Annas kompis Lotte, jättre trevlig tjej. Anna och Lorena var där för att se på The Fooo som skulle komma dit vid två tiden och jag var där för få träffa Kerbera vid tre. Eftersom att jag är så snäll så fotade jag The Fooo åt Lorena,måste ju få använda min kamera nu när jag köpt en :) Sen hängde vi runt ett tag med Annas andra kompis också, Felicia, och vi hade alla kul, eller jag hoppas det ;) Men sen vid tre, då var det dags! Är så sjukt glad att jag fick träffa tre av dem, Freddy låg hemma sjuk om jag minns rätt, och det gjorde det ännu bättre att jag fick en kram av Seike och att han frågade om jag skulle komma när dem spelar i Stockholm sen, mitt svar var såklart ja!
 

Skolfotografering

Igår blev det inga inlägg men hade både skolfoto att fixa och läxa att göra, men för att inte bara göra ett förlåt och ursäkta inlägg så tänkte jag skriva om skolfotot. Alla nior i min skola får ju ha ett spexfoto istället för ett vanligt och tråkigt, så från början var vårt tema Avatarer, men vi kom på väldigt fort att det skulle ta alldeles för lång tid med att måla alla blå, så vi körde på guldtema istället :) Det blev nog lite av ett vinnartema också, men det är okej eftersom att vi vunnit alla idrottsdagar sen sexan och nästan alltid varit dem som tar hem mest medaljer på orienteringen och sjöängsloppet :) Så nu ska ni få se hur vi såg ut och hur våran kompisbild såg ut.



Tiiisdag

Sitter och väntar på att första lektionen ska börja idag, lite ensam eftersom att ingen annan är här men Yohio gör mig sällskap i hörlurarna. Längtar sjukligt mycket till 5:e oktober, för då ska jag få se honom uppträda på Annexet :) 
Ikväll ska jag dra till gården för att träffa flickorna och planera lite saker med bandet, lite nya låtar och hur vi ska göra  eftersom att skolan är prio ett!
Bild från genrepet på Sommarkrysset när Yohio, Warcus och Fredrik uppträdde

Förkylningsplugg

Sitter här och försöker plugga men går inge bra när jag är sjuk :/ Känner hur huvudet bara dunkar och inte nog med det så mår jag jätte illa just nu, blööh! Jag hoppas att jag känner mig bättre snart, så ska ta och lägga mig och vila lite hade jag tänkt.


Måndagmorgon

Godmorgon på er allihopa!
Jag hoppas att ni har vaknat på rätt sida av sängen och att ni är helt utvilade, själv är jag inte så pigg, förkylningen är inte över än. Ska pallra mig till skolan snart, vill egentligen vara hemma men vi ska få en massa information om gymnasievalet och så idag, dåligt att missa det liksom :) 
Bild på min gröt som jag åt imorse :)


Nu kör vi!

Jag ursäktar att jag inte bloggar, men jag har en anledning till det och det är på grund av att min dator inte har varit samarbetsvillig dem senaste veckorna. Jag sitter knappt vid datorn över huvudtaget, men nu ska jag börja igen! Jag planerar att börja skriva mycket mer om mig, min vardag och min stil och jag hoppas att ni kommer finna något intressant i det :) Jag tänker även använda min videofy sida så flitigt som möjligt då jag själv tycker att det är roligare att kolla videos än att läsa inlägg varje dag :) Jag ska också snart köpa en ny kamera, systemkamera♥, och då kommer det komma upp snyggare och bättre bilder på outfits, saker jag köper och på vad jag gör om dagarna. 
Hoppas ni har haft en trevlig start på september, för det har jag :)
Många kramar från mig♥
Bild från i lördags.
 

RSS 2.0