var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Oatmeal is good for you!

Igår så sprang jag och klara på fina rullband :) Vid åkte till. Eriskdalsbadet med hennes mamma och där körde vid loss med springandet. Jag är stolt över mig själv eftersom att jag märker hur jag utvecklas!
Nu sitter jag i alla fall och äter frukost, havregrynsgröt och macka med ägg, det kallar jag livet ;p Btw så vaknade jag klar vaken klockan 2 inatt, det var som om drömmen bara var klar då. Det slutade med att jag, och de andra, stod där och väntade på att något nytt skulle hända...
PICTURE TIME



Plans of the weekend

Jag längtar till helgen!
På fredag ska jag försöka sno Felix så att jag får träffa honom, saknar ju honom varje dag som jag inte ser honom<3 Men på lördag börjar det hända galna saker ;) Först så ska jag på barnakalas, eller... Lorens lillasyster Daniella fyller ju 7 år och vi ska hålla upp traditionerna och vara med och hjälpa till ^^ Sen på kvällen blir det High School Musical marathon med kupp gänget och på söndag ska jag leta outfit till Valentin festen i skolan, för där ska jag spela med bandet. Coolt vah? ;)
Nu tänkte jag börja fixa mig och packa väskan, för efter skolan ska jag och Klara grymma lite :)

I ett iskallt Ikea land

Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli hel, för då ska jag till vår iskalla skola :) Kul vah?
Jag hoppas på att få träna idag för vill inte halka efter. Men det beror på om mammi är frisk eller inte. Det är i alla fall Klara jag tränar med och vid är ju skit coola så det kan ju inte bli bättre ;)
Jag hoppas i alla fall att ni får en super trevlig dag!


Jag igår, men eftersom att jag bara har andra kläder så blir den en asfin gårdagens facelook :p

2 muppar tillsamans och då får man muppkalas!

Har fått tillbaka mitt bloggsug igen nu, så vid får se hur det går. Idag är jag hemma eftersom att jag har feber, trevligt vah? Så idag ska jag göra en läxa som är tills torsdag, engelska förstår ni, sen ska jag nog också göra en grej som mamma bad mig göra ;)
Sitter och skriver på mammas platta just nu eftersom att jag har bosatt mig i vardagsrummet :) Får se om jag bloggar mer idag eller imorn, hej till dess





Första springturen!

För någon timme sen så tog jag min första springtur för det här året och det kändes otroligt skönt C: Vet inte hur långt jag sprang för hade tagit bort någonting så det gick inte att typ hitta mig :P Aja, skit samma!
Idag kommer mormor och imorgon så är det 2 månader som jag och Felix blev tillsamans ^^ :P Hahah Grattis till oss c:
 

RSS 2.0