var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Stockholm vaknar långsamt

Är fett sugen på att köpa en ryggsäck! Tycker att det är sjukt snyggt med det, om man har rätt. Jag vill inte ha en "grunge väska" som typ alla har, såna i skinn med nitar lite överallt. Vill ha en mer skate rygga, för dem är fett coola juh ^^
Det ända är att jag bara hittat typ en som är helt okej, men jag vet inte riktigt. Kan in ni försöka komma på ställen där man kan hitta såna ryggsäckar? Jag har hittils kollat på junkyard och modekungen :P Något annat förslag?
Skulle vilja ha en sån väska och sen tycker jag att hans skor är fett coola :D Det är ju Creepers, men utan platån.

Lördagsmys

Blev fett happy när mamma kom hem med Ben&Jerry till mig, så nu känner jag att det här ska vara en mysdag bara! Har ju fixat klart naglarna nu och då har ajg inget mer att göra, så det blir nog någon fin liten film eller något sådant ^^
Om ni har något mer förslag på vad man kan göra en lördagskväll så skriv gärna det, vore ju asnice för mig i framtiden och kanske för andra :) Ha en fortsatt jättemysig lördagskväll så hörs vi mer senare!
På den andra bilden kan ni se lite av mina nya naglar ;)

Så nära får ingen gå!

Mår lite sisådär så jag har bara tagit det lungt hela dagen, har städat lite och sen tänkte jag sätta mig nu och m¨la om mina naglar! De blir ju så fula när det gått några dagar :/
Imorgon ska ju jag och Klara raka sidecut på Linda så det kommer ju bli sjukt kul ^^ Vi ska filma/fota väldigt mycket så det kommer ju uppdateras med nice bilder efter det. Ska nog också lägga i mer rosa i mitt hår för det har gått ut, inte kul juh! Varför Linda ska göra det vet jag faktiskt inte, men hon är ju en sjukt galen person så det är klart att just hon ska göra det! Coolingen juh!
Btw, har ni lyssnat på Green Days nya album ¡Uno! ? Jag tycker själv att det är sjukt bra och jag gillar att det har kvar sin style! Sen tycker jag att det är smått coolt att albumen heter ¡Uno! ¡Dos! ¡Tre!

R-Ä-D-S-L-A

Nu ska vi snart åka iväg men först så ska vi äta lite maaaaaat!
Måste också dra in till stan för att köpa ett par nya knästrumpor på American Apparel och sen försöka kirra lite mer kläder! Har ju lite kläder som jag inte skulle tacka nej till, om man säger så ;)
 
Vill helt klart ha kängorna mest! De är ju sjukt coola och riktigt snygga!! SNEEELA JULTOMTEN?

Fredagsmys!

Var smått cool med mina små vänner idag, vi tog ett kompisfoto! Eller egentligen inte bara ett men aja ^^ Det ända dåliga var att jag inte fick rida på Klaras rygg D:
Nu sitter vi i alla fall på Klaras säng och dricker hallonsmoothie och äter brieost på små mackor. Väldigt trevligt faktiskt! Senare idag ska vi dra till gården och chilla plus att vi ska göra färdkost till Malcolm, han vet inte vad han har gett sig in på ;)
Kommer nog uppdatera lite mer senare innan jag somnar eller innan vi drar!

Vill ha mysväder!

Jag är inte riktigt ett fan av sommar och vår just för att jag inte vill bli brun, gillar inte att vara i skolen för länge och för att det aldrig är riktigt mysväder! Hösten och vintern är ju mer väder för att ta fram alla mysiga halsdukar, mössar, koftor och snygga skor och vintern är också sjukt mysig, men det mysigaste av allt är ju att få mysa ihop sig med sina kompisar och kolla på en mysfilm med varm choklad eller Chai latte! Mycket mysigare ju! 
Så nu har jag kommit in i en period när jag bara vill ha allt nära mig!
Jag är ju en sån person att jag tycker att det är jobbigt att vara singel/utan någon jag älskar så jag är sjukt glad att jag har mina fina små vänner som tar hand om mig C:
Hahahh sjukt gammal bild från tiden när jag och Klara började på riktigt hänga tror jag? ^^

VIDEOBLOGG!

Har varit riktigt cool och gjort en videoblogg för en gångs skull! Har ju inte gjort en på några månader så jag tyckte att det var dags :) Hoppas att ni tycker det är roligt när jag gör videobloggar för då kan jag ju göra fler! :D
So here it comes: 

Spelning idag

Nu sitter jag hemma hos pappa och tar det lungt :) Idag ska vi ju spela med bandet i Fruängens kyrka så det är väl lite kuligt. Vi ska spela typ 3 låtar och det är några andra som också ska spela så det är inte värsta big deal... Men jag måste hem till mamma innan eftersom att jag vill ha lite andra kläder, så jag får ta och väcka pappi om ett litet tag så att vi hinner :)
 
Bloggar från mobilen och då kan jag inte lägga upp bilder så det suger lite :/ Men jag kan fota med mobilen idag så lägger jag upp dem ikväll

Gårdagens outfit!

Tisha - Phoenixshirt om jag inte har helt fel
Jeans - Blue banana
Kofta - Gina Tricot
Halsband - Shock
Strumpor - Marknaden på landet ^^
Jag kände mig lite cool eftersom att jag matchade min PacMan tröja med mina PacMan strumpor :D
Idag har jag varit i skolan och gjort det man brukar göra i skolan så det är ju inte intressant. 
HEJDÅ!

Glassplugg @ Klaras place!

Nu sitter jag, Katti och Klara hemma hos Klara och ska plugga franska och SO. Och såklart så ska vi äta lite glass till det också c:
Vi har varit riktigt duktiga och orienterat idag i Älvsjöskogen... Innan hade vi 2 av 3 lektioner och efter hade vi 0 av 1 ;P Så 3 lektioner är heeeelt okeii om jag ska vara helt ärlig!
Mitt ben kliar D:



The look of today!


Linne - Cubus
Tröja - Gina Tricot
Byxor - KappAhl? 
Det är då hur jag ser ut idag! Nu ska jag dra till skolan och efter ska jag till stan med Klara, för jag vill hitta lite saker på Shock :D Nice Nice!
Sen fyller ju Linda år idag så nu säger alla grattis till henne och så ska hon få en av mina cupcakes till frukost eftersom att hon bad så snällt ^^ Hahah
 

Todays Look!

Så ser jag ut idag i alla fall!
Håret i en stor blobb
Tröja - H&M
Kjol -  Kappahl kanske?
Strumpbyxor - Lindex
Sen ska jag ha ett par skor på mig också men de är inte lika viktiga och sen har jag inte skor inomhus... Eller? :o Ibland har jag det, men det är bara när jag har mina fantastiska H&M Uggs som är typ det bästa som finns att komma hem till efter en kall kväll!

Cupcakes!

Har bakat cupcakes idag med mitt rosa muffinsjärn och det är asbra! Muffinsarna får en mycket finare form och så :) Men eftersom ni nog är mer intresserade av resultatet så ska ni få det nu.

Fick bli vanliga små muffins med choklad frosting och strössel såklart :D

Magnetic Nails

Visst blev dem coola? :) Man ser inte "vågorna" så asbra, men det ger ju ett djup i naglarna = Blir lite spännande att kolla på.
Sitter i alla fall nu och ska snart ta och dansa Cardio Dance, det är en mer "jobbig dans" så man tränar konditionen väldigt mycket då (Y), vilket jag behöver träna upp!
Lyssnar också på en massa gammal musik, från typ 90-talet och så! NOSTALGI! För det var ju det man lyssnade på när man var liten, Britney Spears, Spice Girls, Backstreet Boys m.m ^^ HÄRLIGT!

Business!

Sitter på golvet i vardagsrummet med Klara och skriver ut en jävla massa låtpapper till bandet! Sen har vi musik på i väldigt vackra högtalare... ^^ Ikväll ska vi repa i flera timmar på gården så vi ska vara väl förbereda med mat och allt! :D
ARKIVBILD Jag och min vackra markör

Mormor :D

Imrgon ska mormor komma så ska jag få presenter av henne och så kanske jag få göra cupcakes, är smått lycklig. Men innan det blir lördag måste jag klara av ännu en dag i skolan, men jag ska nog klara av det ^^
 
Fick en massa tröjor av mammi igår så nu år garderoben lite uppdaterad, känns asbra med tanke på att jag lite tröttnat på mina kläder... INTE KUL! Nu tänker jag ta och fixa mig och skriva lite till svenskan, vi ska ju skriva rent och har en lektion idag, men vill inte riskera något.

Pancakes with Ice Cream!

Är hemma hos lilla Klara och vi har precis ätit pannkakor med vanilj och choklad glass så nu är vi glada i våra magar!
Om någon timma ska vi dra till gården och repa och sen är det väl bara att dra hem när mamma kallar? :P Vi har ju en spelning den 5 oktober så vi repar förfullt. Vi ska köra 6 låtar tror jag, så vi har ju lite att jobba på om man säger så......
Imorgon är det fredag så det är ju total nice. Det ända onice med fredagar är ju att jag har gymnastik :/ Man förstör ju liksom hår och smink då D: INTE KULIGT! Antar att det blir gården efter skolan, som nästan alla dagar? Och sen nästa vecka så fyller min fina lilla Loly år, så jag och Rim ska köpa en total awesome present till henne! Sen fyller Ester år också, så hon ska ha tjejmiddag med övernattning på fredagen :D Nice nice!
Har inte så mycket er att skriva nu så jag får väl skriva någonting mer intressant nån annan gång? ^^ Så håll utskik för jag uppdaterar nog mer senare idag eller imorgon.
Bild från i somras!

Another chapter in the book

Sitter och bloggar via mobilen nu medan jag äter frukost med min fina lilla Bäääbis! Idag är det ju en ny dag i skolan så vi får hoppas att jag mår lite bättre idag, vill i alla fall vara med på första lektionen eftersom att vi har SKV och då har jag Musik ^^ Jag skulle haft samma på InT:en men jag valde ju att ha c-språk så då har jag det bara en gångi veckan :(

Vad händer egentligen?

Nu ska jag förklara vad som hänt nder dom senaste dagarna :)
Har varit i skolan och jobbat hårt, repat lite smått på gården och sen har jag varit hos min Pappa. 
Var i skolan idag på första lektionen(som var 2 timmar) men mådde verkligen inte bra så jag gick hem till min sjuka lilla Mammi och kröp ner med henne och glass i soffan, vi mös till Trassel. Sjukt gullig film! sen har jag bara chillat runt och målat naglarna, blev riktigt nice faktiskt :D Fick såndär magnet nail polish av Katti i present och det blev ju ascoolt!
Imorgon ska jag fösöka dra mig till skolan och hoppas på det bästa! Sen från ingenstans vill jag bara berätta att jag vill göra cupcakes! GIR CUPCAKES till och med! Ska nog göra det i helgen med mitt fina, ROSA muffinsjärn!
Random bild från min födelsedag

My birthday presents :D <3

Vill bara säga tack till alla er som har gjort min dag fantastisk♥ Alla grattis jag fått höra, alla mysiga kramar och sen när alla sjöng för mig på spansla lektionen ^^
Vill tacka för alla mina underbara presenter jag har fått idag, av Mammi, Mårten och Maya(och Gustav :P ). 
Men nu ska ni få se mina presenter jag har fått :D

En klädhängare av Mammi som jag velat ha aslänge :D
ä
Dagens outfit och min ÄLSKADE Dead by April tisha som jag också fick på morgonen ^^ Motivet är från deras nya platta Incomparable
Från vänster← till höger→ 
What the hell tisha, knästrumpor, lösögonfransar och ett muffinsjärn av Mammi och sen fick jag 1000 spänn av Mårten :D 
Mina asgulliga Luvtröja som jag fica av Maya och det bästa av allt...
...DEN HAR ÖRON :DD
Det är väl det jag har fått idag, ska få lite mer på lördag och söndag ^^
Men idag i alla fall så stack jag, Klara, Linda och Maya efter skolan till Modo som är ett cafe vid T-centralen och det är sjukt mysigt där ^^ Vi satt väl där i några timmar och bara hade mysigt. Sen drog alla utom Linda till gårn och bara totalchilla! SOFT!

14 imorgon :D PEPP!

Taggar så jävla mycket till imorgon :D Fyller ju liksom 14 och är beredd på att börja ett nytt år! Kommer dra efter skolan med tjejorna till stan för att fika så det kommer nog bli mysigt ^^ Sen ska jag dra hem och öppna lite mer paket och sen vet jag inte...
Nu sitter jag med världens sötaste Pyss i famnen och lyssnar på musik, ganska chill men nu ska jag göra mina läxor... TRÅK! 
Ska försöka att fota lite imorgon men vi får se ^^


Dagens facelook, sen har jag satt fast ena min vodoo-docka i ett örhänge, så han följer med överallt C:

Stilar?

Vad anses som att "vara normalt klädd" nu förtiden? Någon som bara inte sticker ut i mängden? Någon som bara klär sig i vilka kläder som helst, jeans och linne? Är det "normalt" att vara alternativ?
Det verkar ju inte vara någon big deal längre att komma i linne, push-up, shorts och en massa smink. Det finns ju personer som sticker ut men oftast inte på grund av stilen, mer av hur man beter sig. Jag skulle inte direkt säga att jag klär mig normalt, men jag skulle inte bli sur om folk inte kallar mig för Scene/Emo. Vad skulle ni kalla er själva, om man snackar om er stil? Och vad skulle ni kalla mig/min stil?
Jag vill veta vad ni tycker!
 
Btw så känns det som om jag ska spy....... 

Gården öppnar! Finally!

Funderar på att fixa en smink video och en hår video, eller hur jag fixar mitt hår. Gjorde ju det förut någon gång men det var ett tag sen... Jag är ju heeeeeelt ofixad så det kanske är smart att göra det nu när jag har tid :3 Låter det bra?
Nu sitter jag som vanligt och lyssnar på Dead by April ^^ Helt klart ett av mina favorit band :DD Fina pojkisar♥ Dom och Kent är dom bästa och finaste banden!
Ikväll ska jag dra till gårn, dem öppnar idag så jag är lite glad :3 Hihi ^^ Har ju inte varit på gårn på typ hundra år känns det som! Ska nog ta och göra lite lunch snart också, men vet inte vad jag ska göra...
JAG FYLLER ÅR PÅ TORSDAG! Jag vill ha mina presenter nu!
När jag, Cici, Linda och Klara var och firade Klara så såg vi Kick Back Pack och var ju såklart tvugna att gå och hälsa ^^ Sen att jag ser sjukt sliten ut är en annan grej... Det kan ni försöka ignorera ^^

Awkward!

Sitter och tittar på serien Awkward. Hela första säsongen går på MTV under hela dagen så det är typ det jag har gjort idag ^^ Haha vilket liv man har :P
Men jag kände bara för att ta det lungt idag, ska nog också ta ett bad lite senare, MYS! Sen på torsdag fyller jag ju år så jag är väl lite pepp, eller jag är mest pepp på presenterna.. Men ändå ^^

Helvetes jävla skit!!!

Seriöst är så jävla sur just nu!
Paintball tävlingen som jag, Maya och Klara skulle varit med i har blivit inställd, än så länge vet jag inte varför och ens om det kommer något nytt datum. Jag har liksom peppat fett länge på att vi ska få köra vår första riktiga tävling tillsamans och nu är den inställd -.-
Asså är så jävla sur att det inte är sant! Den här dagen kommer suga, först det här och vad kommer här näst? Sen kommer det säkert att fortsätta att regna hela dagen också?!
Asså jag orkar inte med det här! 

RSS 2.0