var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Halloween!

WOOOHOOOOOO!
Jag har längtat så sjukt länge på den här dagen och nu är den äntligen här! Totaly Happy C: Så idag ska jag hänga med mina fina flickor och vi ska bara mysa och chilla med varandra. Först blir det stan och fika, och sen blir det film och mys! 
Jag ska gå och fixa mig snart så det kanske kommer upp någon outfit bild senare :) 
Happy Halloween to all my little ghosts and monsters!
Jag vill skaffa septum :c

Pajntbål!

Idag ska jag lira paintball med gården så ska ta och fixa mig nu :)
Det kommer bli sjukt kallt och så men jag får försöka överleva, för annars kan det bli lite jobbigt om jag inte överlever... Btw, för typ 20 minuter sen så doppade jag mina fingrar i stearin så nu har jag stearin på mina naglar :c Det kanske inte var det smartaste jag har gjort men det var så kul jööööh!
Fantastiskt vah?

Going hypad!

Hej alla söta och fina små människor där ute i världen!
Nu sitter jag och äter godis... Nu tänker ni säkert So what? Men eftersom att jag tränar och håller på så försöker jag äta så lite godis som helst, så det här är första gången på länge som jag verkligen äter godis... WIERDO!
Sen springer jag runt i mitt rum och dansar som en tönt, men vet ni? Det finns ingen musik.. :o
NOMNOMNOMNOMNOM
Ni märker nog att jag är smått hypad? MEN JAG TÄNKER FORTSÄTTA ÄTA AV MITT GODIS TILLS DET ÄR SLUT!!!!

Going on a trip to the town

Idag ska jag och Klara åka till den fina staden och shoppa, väldigt trevligt! Jag ska nog mest leta efter en blus i någon fin form, har funderat lite men har inte rikigt hittat någon som verkligen är WOW, så jag åker in och letar istället ^^
Vi ska dra vid halv tre så jag ska ta och börja göra mig i ordning snart för jag kan ju inte åka till stan i bara tisha ;) Ska försöka fixa lite bilder men är ej säker på att det kommer hända... 
Från shopping till något helt annat så är jag sjukt sugen på att fixa om mitt hår! Har tröttnat på att bara ha svart hår så det kanske blir något om någon månad. Har funderat på rött, och då menar jag rött, men jag är inte så säker men eftersom att jag har en annan ide som inte sliter fullt lika mycket och som kanske blir lite roligare... Hmmm. Får prata ihop mig med mamma också om hur mycket hon tillåter mig att göra :)

Lunch time

Nu tänkte jag ta och göra lite lunch :) Nää, men idag har jag väl badat, rakat benen, tvättat håret och tvättat mina sminkborstar. Duktig flicka! Kände idag att jag ville åka och shoppa och köpa en armlös blus i svart, men jag orkar och hinner typ inte... Ska försöka dra med någon imorgon och leta för jag är fett peppad på att köpa en :)
Sen är jag också fett pepp på att pierca och tatuera mig!

Torka aldrig tårar utan handskar!

Nu ska jag ta och kolla på serien Torka aldrig tårar utan handskar, har ju hört på många ställen att den ska vara sjukt bra och sorglig, så jag tror att det är något för mig. Sen är jag också väldigt törstig så jag går och dricker hela tiden -.- Sjukt störande men aja. 
Nu har jag kollat på klockan och det få nog bli serie tittande imorgon för jag vill inte sova bort hela söndagen också. Btw, glöm inte att ställa om klockan!

Startar höstlovet med att kolla Paintball!

Sitter och har börjat kolla lite på Psp World Cup! Visste inte att det var så är lite lycklig att jag upptäckte det ^^ 
Vaknade vid ett och sen har jag bara chillat och så, försökte splea lite gitarr och sjunga men min hals är totaldöd så det går inte... Jag ska försöka fixa lite roliga bilder från igår men jag vet inte riktigt hur bilderna blev, men på onsdag ska det bli mycket bilder minsann :) Jag ska försöka fixa i mitt rum också, ska tända lite ljus och mysa ner mig med godis och sånt om det finns och sen måste jag bada för jag har sirap(från fejkblodet) i håret -.-
Vill dra och springa och träna men eftersom att jag är sjuk så tänker jag inte utmana ödet!

Run for your life!

Snart ska jag dra iväg med Klara och hennes mamma och springa så det ska bli riktigt nice! Har inget smink eller något sånt så jag ser ut som en potatis... Sen efter det så blir det pilates och sen reball träning. SCORE! Bara så ni vet så åt jag OATMEAL till frukost!!! COOLT VAH?!
Fett trött hypad idag eftersom att jag vaknade 8 -.- Är ändå sjukt glad för Mammi och mammas kille ska åka bort över helgen så jag och brorsan är ensamma hemma, fest hela natten? ;)
 

2 underbara band!

Mina två favort band i hela världen är helt klart Kent och Dead by April. Jag kan lyssna på alla deras låtar dag in och dag ut, men jag tröttnar aldrig. Båda banden är svenska så jag har sett DBA 4 gånger och Kent en gång, men sen har jag sett nästan alla från Kent men då vid Park (deras inspelnings studio är där, och det ligger brevid skolan).
Kents texter är så fantastiska och har en så fin mening, det tog ett tag innan jag började fatta alla texter men sen börjar man ju förstå lite hur Joakim tänker. Har hört några av deras låtar och känt igen dom sjukt mycket och det är ju för att när jag var vääääldigt liten så var ju dom som kändast. Deras låtar spelades ju på radion och det är nog därifrån jag känner igen dom ^^ Min solklara favorit med Kent är helt klart Kevlarsjäl, jag vet inte varför men jag älskar den verkligen♥
 
Dead by April har jag kännt till sen 4:an när Elsa visade Losing You för mig, hennes syrra hade lyssnat mycket på den låten och vi/jag tyckte att den var ascool. Sen lyssnade jag typ aldrig mer på dom, förns jag fick reda på att de skulle vara med i melodifestivalen. Deras låtar handlar väldigt mycket om kärlek och sånt men tyvärr är det inte lika mycket känslor som i Kents låtar. Mina favorit låtar med dem måste nog vara Promise Me, Incomparable och Two Faced. Sen finns det ju såklart en massa låtar som jag tycker om sjukt mycket, men jag tror att det där är mina favoriter. 
 
 

More than yesterday

Har egentligen inget riktigt speciellt att skirva men jag tänkte skrapa ihop något ändå. Imorgon så är det den årliga orienteringen i Hellasgården så är ju inte så pepp, MEN jag måste fixa matsäck, så snart ska jag ta och koka lite makaroner till imorgon ^^ Vi kommer att åka någon gång vid 10 så har värsta sovmorgonen (Y) och sen efter orienteringen så ska jag dra med mig Klara till min pappa och kolla på The city of lost children, vilket är en fransk film och jag typ älskar den!
Nä, nu ska jag gå och fixa mina makaroner och sen gå och sova. Jag är ju sjuk så jag ska försöka vila mig till friskhet!
Önska mig lycka till imorgon!
De förlorade barnens stad Poster

New in

Åkte till Liljeholmen idag efter franskan med Klara, vi tänkte kolla runt lite och så skulle jag köpa min jacka ^^ Så nu har jag köpt en ny skinnjacka och jag typ älskar den. Ser ju ut som värsta MC knutten i den c:
Sen så fick vi våra första betyg idag! Blev så sjukt stolt när jag insåg att jag hade fått ett A :D Det var i ena uppgiften på bilden, så jag skickade det direkt till mammi och såklart så blev hon också stolt på mig♥ Så eftersom att jag var så duktig så hade mammi köpt en tröja till mig, länkade den till henne förut så är asglad att hon köpte den!
PICTURE TIME.
Båda 2 från Gina Tricot och jackan kostade 599kr men tröjan vet jag inte.
 

2 Oktober

Tröja - H&M
Jeans - Bluebanana ?
Hängslen - Punkt Shop
Sen har vi ju mina fina strumpor också, men dem har jag ingen aning om vart de kommer ifrån ^^

Fan heller att det här ska fortsätta!

Palla med det här längre? NEJ! Fan heller att jag tänker låta folk leka med mina känslor längre! Jag är trött på det här, jag är trött på att folk får mig att känna saker och sen bara sticker. Det här är inte okej längre, inte alls!
Jag bryr mig inte om ni tycker att jag överreagerar på något jävla sätt, är fan trött på det här nu!
Allt det här ska ta ett slut nu.

Klippning av Lindas hår

Igår så klippte ju jag och Klara av en bit av Lindas hår, så nu ska ni faktiskt få se en video på det :3 Det är Klara som suttit och fixat allting, och om ni undrar varför kameran "tippar över" så är det för att den gör det. Det blev liksom lite dålig viktfördelning på stativet :P 
 

RSS 2.0