var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Stek

Sitter här på balkongen och steker som den blekfis jag är! Sprang ju sjöängsloppet och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde att det skulle göra :) Men eftersom att det är så sjukt varmt så var jag helt slut när jag gick hem, så därför gjorde jag lite fruktsallad, tog vatten och nötter, smörjde in mig med solkräm och satte mig på balkongen! Nu blir det långhelg och chill


7de Maj

Sista pluggdagen och sen är det hemkunskap och sjöängsloppet imorgon, efter det blir det långhelg och trevligheter och sen kör jag två veckor prao på Xarcuteria! Feeling the awesomeness! Ska praoa där med Klara, så vi kommer att ha två trevliga veckor tillsammans på Kungsholmen.
Känner mig allmänt glad just nu och ska snart äta, fixa naglarna eftersom att dem ser ut som skit, göra klart sista kapitlet och lite bilder på min memoar och bada! Kan det bli härligare? I min värld kan det det, om min älskling vore här :) Pussar och kramar på min finis♥ Just nu sitter jag och lyssnar på Bastille och bara har det allmänt trevligt.
Jag älskar min underbara Soyamjölk!!!!

Promenad på djurgården!

Idag har jag varit ute på promenad med Pappi, Jenny och brorsan, blev promenad runt djurgården och det var jätte härligt :) Fint väder var det också. Men nu är vi på väg hem till Lilli och Danne och ska grilla, riktig somrig dag det här har varit, känns verkligen som att värmen är på väg nu :)
Dagens outfit består i alla fall av min mysiga kofta från någon pluttaffär i Brighton, linne från HM, shortsen var jeans men dem klippte jag om, strumpbyxor från kappahl och knästrumpor från HM. Har ryggsäck på mig på bilden om ni undrar :P

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag har haft :)


Dagens outfit

Solglasögon - New Yorker, Linne - HM, Jeans - Cubus, Skor - Skopunkten
Det är i alla fall så jag ser ut idag, nya saker och allt! Letade John Lennon solglasögon och det var det närmaste jag kom, så om ni har något tips på ett ställe där dem säljer John Lennon så får ni gärna kommentera :)


Humorgalan

Nu sitter jag här med mamma i soffan och kollar humorgalan, man blir helt tagen! Kommer helt klart att bli fadder när jag blivit 18, dem behöver ju pengarna mer än vad jag behöver dem.
Var och shoppade idag, blev ett par jeans, solglasögon, bikini överdel och present till Felix :) Han fyller ju år imorgon. Grattis pojk :)


RSS 2.0