var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Kryssning med Viking Line


Hej, allting är kaos

Ligger i sängen och vill träna.
Har fixat hela dagen med rummet och det blir nog samma visa imorgon igen, spacklat, slipat och målat dörr, imorgon så ska det målas väggar, äntligen!
Måste träna men eftersom att allting står i mitten av rummet har jag ingen plats, det här suger, får väl vänta tills jag kan träna i vardagsrummet..
Behövde få ut lite skrivande.


OOTD

Ser ut som en total jävla mupp på bilden, men det bjuder jag på ;)
Linne - Midsommar marknaden på landet
Tights - H&M
Skor - Vans
Väska - Faktiskt gjort den heeeelt själv ;)
Såg ut sådär för några timmar sedan, men bytte när vi skulle fixa i rummet och nu har jag bytt igen, jag slösar inte alls på kläder ;) Ska i alla fall ut nu och träffa mina trevliga små vänner, som jag har saknat dem :) Men är smått trött eftersom att jag var ute och gick med mammi i morse, först bort till telefonplan, sen till coop och sen hem igen, varmt var det minnsann. Klagar verkligen inte på värmen, älskar den! Så skönt att inte behöva frysa när man är ute.
 

Välkommen in i min kaosvärld


Pajdags

Ska dra iväg till Felix nu och baka paj :) Kommer bli pajdrottning och fet om jag fortsätter i den här takten! Ha en underbar kväll allihopa!!


Myskväll

Har precis varit ute på en underbar kvällspromenad med mammi och gud så skönt det var att få komma ut! Har ont i halsen så kan inte springa utan att göra det värre, och var inte ute och gick igår, så det var verkligen vad jag behvöde. Ska snart kolla på nya säsongen av Skins som kommit ut, tre avsnitt har än så länge kommit och hoppas på att det blir skit bra :) Skins är en supergrym serie som jag verkligen tipsar er att kolla på, så varför inte ge den en chans :)

Matat ankor och bakat smulpaj

Hela dagen igår var bara jätte mysig och det är anledningen till varför jag aldrig bloggade då :)
Jag gick i alla fall bort till Årsta med Lorena och matade ankorna, småttingarna åt från min hand ^^ Det var väldigt skönt att få komma ut och gå, men på väg hem så kände man hur tröttheten kom ikapp, när vi väl var hemma hos mig igen så satt vi och kollade på tv och film och bara hade det så mysigt som man har med sina vänner. Vi gjorde även smulpaj och det smakade verkligen jättemumsigt! Vi struntade i receptet och körde på lite som vi ville, så vi hade i kokos, havre, mjöl, mandelflarn, honung, smör och jordgubbar, blev helt klart bättre än vad jag trodde att det skulle bli.
Nomnom!

Nathalie är mitt namn

Jag tänkte att eftersom jag nu startar om igen så borde jag presentera mig själv!
 
Jag heter Nathalie, är 14 år och bor i den underbara huvudstaden Stockholm. Jag ska börja nian till hösten, så det är äntligen sista året i grunddkolan :) Jag älskar att spela musik, och sjunger i bandet Red Light Syndrome som jag och mina supercoola vänner håller igång tillsamans, jag spelar även paintball på min fritid, och tro mig, det är värt alla blåmärken ;) Sen såklart så tränar jag väldigt mycket och äter väldigt nyttigt, och innan ni börjar få tankar, nej jag går inte på någon diet! 
Jag älskar att få träffa och mysa med mina vänner och att muppa runt med Felix och såklart kommer ni få läsa mycket om sådant. Min stil är väldigt viktig för mig, för då kan jag visa vem jag är och låta min kreativitet spegla sig i sättet jag sminkar mig och fixar mitt hår på. Shopping kan man aldrig få för mycket av, och säger såhär, man blir aldrig ledsen av att köpa något nytt och fint till samlingen!
 

Fredagens planer: Träna!

Startade dagen med att laga frukost och kolla på tv, det är ungefär så jag startat alla dagar dem senaste veckorna :P Idag är det ju fredag, egentligen trodde jag att det var torsdag, så idag tänker jag träna skiten ur mig, springa och ta ett lååångt och efterlängtat bad! 
Tänkte även att eftersom att jag "börjar om" på nytt så tänker jag börja skriva mer om tränigen, så nu ska ni få ett recept på världens goaste smoothie, som jag faktiskt drack till frukost idag :)
Vegan Choclate Smoothie
2 dl Soyamjölk
1 Banan
2 msk Kakao
1 msk Jordnötssmör( jag använder en utan salt och andra tillsatser, då smakar det bättre)
 
Sen är det bara att mixa ihop allting och njuta!
Så frukosten var alltså smoothien och fullkornsbröd med avokado, ägg och peppar.
 
 

Då drar vi igång igen!

Fick något ryck uppe i Hälsingland och bestämde mig för att starta igång bloggen igen, och eftersom att jag har klagat så länge på min design så är det här den nya, hoppas ni gillar den :) Tyvärr är inte allt klart än, tänkte försöka fixa en snyggare bakgrund, men det är bara smådetaljer.
Idag åkte jag i alla fall och shoppade lite med mamma efter att hon hade slutat så då drog vi till Gina Tricot i PK-huset och jag gjorde två fynd! Ett asmysigt linne och ett par totalläckra boots, båda på rea så det kostade 148 kronor tillsamans, helt okej faktiskt :) Sen på vägen till tunnelbanan gick vi förbi sminkbutiken Pure och tjejen som jobbade där lyckades fånga oss och lät mig testa ett läppstift och en mineralfoundation, jag föll för läppstiftet direkt när jag såg färgen och köpte det för 200 kronor. Även om foundationen var helt fantastisk så var den lite väl dyr, 450 kronor, men tänkte att jag skulle åka in till typ kicks och be dem hjälpa mig hitta en i rätt nyans, helst Mac då jag vet att det är bra grejer!
Nu ska det tränas tills jag somnar och så hoppas jag att ni alla har en trevlig fortsatt kväll/natt.
 
 
 
 

RSS 2.0