var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Livet har precis börjat

Sitter och äter min fint bleka gröt och dricker te, egentligen är jag så sjukt osugen på att gå till skolan och jag vill bara sitta hemma. Jag vill sitta hemma och mysa med dig! Men jag tänker inte låtsats som om jag är sjuk, för det är jag inte( om man räknar bort mina små halsmandlar) och om jag är hemma idag, vad finns det för garantier att jag kommer orka imorgon? Jag går till skolan av 2 anledningar, för att få träffa mina asfina vänner och för att få ett bra liv i framtiden. Varför förstöra mitt liv när det precis har börjat?
Jag försöker inte att tänka på vad som kommer hända imorgon, men jag tänker fortfarande inte försöra mina chanser att göra vad jag vill.
 

Myser som en tönt

Sitter och myser med med julmusik i bakgrunden och te i min charmiga take away mugg! Jag har fröskt göra engelska arbetet men eftersom att personerna som är i min grupp (eller bara ena för jag vet inte vem den andra är...) svarar inte, och då kan jag inte riktigt göra något, så får snacka med dem i skolan imorgon!
Jag längtar väldigt mycket just nu efter jul och snö. Vill ha det mysigt med mycket tända ljus, men det blir aldrig fullständigt utan snö! Liksom tänk er att sitta inne med tända ljus, sötaste filmen, personen ni tycker om och snö som faller utanför fönstret. MYS

Gårdagens outfit!

Hann inte blogga igår för jag hade en massa läxor, men här är i alla fall gårdagens outfit!
Hängslen-PunktShop, Tröja-Gina Tricot, Kjol-KappAhl och ett par strumpbxor på det!
Ska ta och gå snart eftersom att jag börjar 5 över. Senare idag så ska det bara pluggas en massa och sen kanske träna lite... Vi hade styrketräning igår på jumpan, och jag känner det i magen och överarmarna ;P Jag vet inte om jag kommer skriva så mycket om träning och sånt på bloggen. För det känns inte riktigt som om det hör hit.. Men jag vet inte riktigt. Jag måste i alla fall skaffa träningskläder snart!

En trött jävel som skriver!

Igår när jag kom hem till pappa så somnade jag runt 3 och sen typ runt 7 så åkte vi till en grav och satte ljus där, riktigt fint med alla ljus som var tända! sen åkte vi och handla pizza, eller jag åt sallad då men ändå ^^ Sen sov jag igen c: Så nu sitter jag här och har hittat en trådlös mus som jag ska köpa till min dator, så det är ju lite trevligt om  man säger så. Ska försöka hinna köpa den i veckan någon gång så då får vi se vad jag tycker om den. Framför mig står Oscar och de andra och kalibrerar kontrollen till playstation move, för vi ska spela discgolf! Jävla coolingar vi är!
Sådan fin liten filur ska jag köpa, fin vah? ^^

Gamex idag!

Så coola som vi är så ska jag, Maya och Klara dra till Gamex idag. Vi har inte sovit ett skit och jag mår illa, men liksom kom igen! Det blir säkert askul ^^ Jag och Maya ska i alla fall vara så coola så vi ska spela dansspelen, känn på den!
Jag har ingen jävla aning om vad jag skriver och känner mig bara äcklig! Ikväll blir det dusch för fulla muggar. Men bara för att ni är så snälla så ska ni få en vacker liten bild ^^
Visst är jag smickrande?

LAN

Sitter på gården och nördar tumblr, chillar med ascoola människor och snackar med en nice person ^^ 
Idag har jag sovit skitlite, hjälpt Lorena med att fixa hennes syrras halloweenfest, varit på hennes syrras halloween fest, dragit till gården och nu sitter jag här. 
Jag var ju utklädd på Lorenas syrras fest men det har jag tagit bort, vilket är fett skönt! FRIHET!! Sen så drog ju jag direkt från Lorena till gården, där det var "halloween fest" så då fick jag en gratis läsk eftersom att jag var utklädd! Nice nice. Men så att det här inlägget inte ska bli helt tråkigt så ska ni få en trevlig liten bild på hur jag såg ut idag... Innan jag tvättade bort allt :3
Och sen såklart en random fin liten bild från Tom Tits

Dagens outfit

Tyvärr hinner jag inte fixa bra bilder, men såhär ser jag i alla fall ut :) Linne från Cubus, halsband från Shock, hängslen från Punkt Shop, kjol från Lindex och strumpbyxor från Hobbex. Sen har jag tuperat håret och har en vit/svart skuggad sminkning idag ^^
nu ska jag dra ut till bussen och sen åka och kolla på död männsikor!

Body Worlds!

Idag ska jag dra med gården till Tom Tits och kolla på döda kroppar, eller Body Worlds uställningen som den heter.   Jag är lite ledsen för man får varken röra eller fota där inne så det blir inga bilder eller något därifrån... Men aja ^^ Jag ska fixa mig nu och jag hinner nog med att blogga mer sen men först så ska jag ta och äta lite lunch!
Han är galen!

RSS 2.0