var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Mupp mupp mupp

Vill verkligen göra en ny design men kan verkligen inte få upp en bra ide i huvudet hur jag vill ha det... När jag väl kommit på något så märker jag att det bara kommer se ut som andras och massa sånt. BLÄÄ!
Sitter i alla fall och lyssnar på Kent med Klara, mys!
Pallar inte skriva någiot för jag orkar inte !

Fredag!

Idag har jag en massa att göra, känns bra!
Först ska jag åka till Klara om ett tag för hennes pappa ska fixa Photoshop på min dator, riktigt trevligt av honom :) Efter det ska jag och Maya åka en snabbis till Heron City, efter det ska jag dra hem, packa ner lite stuff och göra en macka och sen ska jag åka till gården för inatt är det lan igen ^^ Inte för att jag riktigt spelar något, men det är ju så roligt att vara med folk C:
Jag kommer säkert tråk blogga inatt men det får ni leva med.
Här kommer dagens facelook i alla fall. Gjorde en rosett i håret ^^
Btw, hittade en gammal bild, måste bara säga till Maya. Du är ett riktigt fint charmtroll ^^

Mina julklappar

 Igår så filmade jag en video där jag visade vad jag fått i jul, så nu tänkte jag att ni skulle få se den ^^
Vad tycker ni? Ska jag börja göra fler videos kanske?

Myshelg!

Den här helgen ska jag bara ta det lungt och mysa! Felix ska sova här så vi ska ner och handla lite godis och sånt senare och sen blir det film och så. Ska också "hjälpa" mamma att baka lussekatter, egentligen så blir det nog mer att jag äter upp dom när de är klara, men ändå ^^
Jag hoppas i alla fall att ni har en lika mysig helg som jag har så ska jag försöka fixa lite bilder till nästa uppdatering!

Snökaos

Som nog de flesta vet så har det ju varit snökaos idag, men helt ärligt, det ser ju asmysigt ut! I alla fall på vägen så tultade jag och Cici hem och vid kyrkan så hade vi askul och lekte runt i snön ^^ Jag sitter och snackar med Felix nu, så vi ska göra något snart C: Happy!
Så ser det i alla fall ut utanför mitt vardagsrum. Vackert men inget kul ställe att vara i :/
Sen säger de ju att jorden går under snart, tror själv inte på det men om det skulle hända. Vad vore det sista ni verkligen ville göra innan allting tar slut? 
Tycker själv att det är en svår fråga, men skulle nog vilja dela den sista stunden med de jag älskar. Egentligen är det ju en ganska hemsk tanke, de säger att vi kommer dö om 16 dagar och som sagt så tror jag inte på det, men tänk om det verkligen händer...

4 December

Har suttit och kollat de två senaste avsnitten av Mysteriet på Greveholm och druckit varm choklad ^^ Asmysigt eftersom att det är snö ute och har bara några tända ljus som lyser upp allting! Nu ska jag snart träffa Felix och sen ska jag kanske iväg, vi får se!
Men från att gå från en grej till en helt annan så tänkte jag berätta att jag håller på att knåpa ihop en ny och snygg vinter design! Ända problemet är väl att när jag väl kommit på en super idag så upptäcker jag att den kommer se ut som en kopia av bloggarna jag läser och det vore ju inte så kul, men nu har jag kommit på en bra ide! Vi får se hur det går.

Julmys!

Det var strömavbrott i typ en timme, men det var faktiskt sjukt mysigt! Vi gick runt och tände en massa ljus så det var fint och man kände verkligen julkänslan! Men nu när strömmen är tillbaka tänkte jag ta och blogga i alla fall. 
Var hemma idag för att jag har haft ont i huvudet hela skit dagen, asstörande -.- Sen blev jag också assugen på lussekatter, men fan heller! Öhhhh
Picture time!
 

RSS 2.0