var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Hur svårt kan det vara att hitta en snygg bikini??

Svaret på den frågan är enkel ^^ :
Det är hur svårt som helst ! Killar tyck vad ni vill men det är faktsigst sant!!
man hittar en snygg på webben, åker och kollar på den och inser att den är hur ful som helst, kollar på andra, gittar en snygg men den finns inte i ens storlek, går till en annan affär men dom har bara skiit fula bikinis, hittar en som ser bra ut på långt håll, går närmare och upptäcker att man skulle se ut som en gammal tant i den, hittar en baddräkt, men kommer på att man inte känner sig bekväm i baddräkter och får ful "rand"(blir blek om magen ^^ ) Åker hem och kollar på hemsidan fall det finns nån annan snygg, och det slutar säkert med ett sista minuten köp ^^ Haha det är ju typ såå!! Kanske åker till stan nån dag nu i veckan bara för att kolla!! Har ju lixom inga pengar, känner mej lite deppig fatksigt D: Men aja...
Kanske drar på onsdag efter skolan?? ;O Eller inte...
kan inte imorn
inte på fredag
kanske torsdag?? nee då måste jag ju dra runt på jumpakläderna... Känns inte särskilt kul direkt... Det blir säkert på onsdag ^^ Men då är frågan vart jag ska åka och den viktigaste frågan MED VEM??
Det här är i alla fall en ganska stor diss att det tar så lång tid att hitta en bikini ^^

Kommentarer
Postat av: elsa :)

Jag hittar typ alla jag vill ha :3 haha <3

Har köpt 3 st bara detta år.. inte bra :S hahaha

2011-05-24 @ 01:35:17
URL: http://typelsansfoto.blogg.se/
Postat av: Kaka - RAILROAD.BLOGG.SE

Lite sant faktiskt!

2011-05-25 @ 20:22:32
URL: http://railroad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0