var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Imorn är det...

...HALLOWEEN :D
OMG :3
Jag har längtat efter det här i typ ett år nu ^-^ Och ni tror säkert att jag överdriver men det är verkligen sant! Och hela dagen imorn kommer typ tillbringas hemma hos klara :P Ska dit halv 8 och då kommer maya oxå ^^ Sen ska vi typ äta frukost? och fixa oss och sen åka in till stan och typ handla lösögonfransar och chilla runt och göra stockholm osäker! ;D
Sen ska vi dra hem till klara igen och typ fixa lite på sminket om det har muppat sig och sen ska vi dra ut på Bus eller Godis :D Haha och näää vi är inte alls för gamla för det, för tänk att det här är ju bara en gång om året och varför skulle det inte lika gärna vara så att öppna presenter på julafton är barnsligt. För det gjorde alla(nästan alla) när dom var små! Såå att gå runt och klä ut sig läskigt och så tycker inte jag är barnsligt! Btw får man ju gratis godis och har nånting kul att göra på kvällen om man inte ska på fest ;)
Trick or treat
Smell my feet
Give me something good to eat

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0