var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

Våga tro på någonting

Om du aldrig tror på att du kommer lyckas, varför borde du ens försöka?
Om du aldrig tror på att du är söt och vacker, varför ska andra då tycka det?
Om du aldrig kan våga tro på att saker ska bli bättre, varför ska dom ens bli det då?
Om du aldrig tror på att du är bra, varför ska andra behöva säga till dig hela tiden då att du är bra?
Om du aldrig vågar tro på att saker kan bli bättre, eller att du är perfekt precis som du är så kommer ju ingen orka säga det till dig. Våga vara den du är, är det en person som har något problem med hur du faktiskt är, då är det deras problem och inte ditt!
Du ska aldrig tro på någon om personen säger att du är dålig!
Allting tar slut. ALLT! Men det finns ett liv efter allt, jag har gått igenom många saker i mitt liv, vissa jätte jobbiga och vissa mindre jobbiga, men det blir bättre! Jag har förlorat och tappat kontakten med flera kompisar, det är inte lätt och många dagar tänker jag vad som kunde ha hänt om det inte hänt, om det dåliga i livet inte hänt.
Men om inget dåligt skulle hända i livet, hur skulle vi då kunna uppskatta dom bra sakerna i livet?
Tumblr_lp2wgnnwnh1r06s83o1_400_large
(http://weheartit.com/entry/26128865)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0