var msg_box ="Mohahaha >:}D"; function dis_rightclickIE(){ if (navigator.appName == 'Microsoft Internet Explorer' && (event.button == 2 || event.button == 3)) alert(msg_box) } function dis_rightclickNS(e){ if ((document.layers||document.getElementById&&!document.all) && (e.which==2||e.which==3)) { alert(msg_box) return false; } } if (document.layers){ document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown=dis_rightclickNS; } else if (document.all&&!document.getElementById){ document.onmousedown=dis_rightclickIE; } document.oncontextmenu=new Function("alert(msg_box);return false")

RixFM festival i kungsan

Kom hem för kanske en halv timme sen efter att ha väntat i 5 timmar och sen kollat på artisterna i 2 timmar ungefär ^^ HÄRLIGT!
Jag åkte dit för att se de underbara Dead By April men såklart var det roligt att se andra artister också :] Danny, Loreen, Moa Lignell, Sons of Midnight, Erik Hassle, James Morrison och Agnes var också där.
Hela dagen gick i alla fall till såhär:
Jag åkte från mig och mötte upp Klara, vi åkte till Gullmars och köpte upp en massa mat så at vi inte skulle dö. Från Gullmars tog vi tunnelbanan till T-centralen och sen åkte vi till Kungsträdgården. Så satt vi där i typ 2 timmar och gjorde inget mer än att chilla men när sound checken började blev det mer intressant ^^
Sen vid 4 så började det hela och det var så härligt, vi stog längst fram också så vi såg ju alla artister asbra. Dead by April körde deras nya låt Crossroad, Mystery och Within my heart♥ FANTSATISKT! Sons of Midnight levererade också asbra, kommit hela vägen från Australien :) Men dem känns så otroligt chill på scen och ändå så otroligt maffiga!
Nu sitter jag med en söt liten plutt breve mig så då måste det ju bli en bild :D
Måste bara säga att tjejerna som stog bredvid oss var så störande -.- Pratade bara en massa om Jedward och att Dead by April var dåliga, både jag och Klara var nära på att slå ner dem!


Kommentarer
Postat av: Klara

Sv; Ja! :( Eller glass, glass är gott...

2012-06-12 @ 14:43:43
URL: http://harrizon.blogg.se/
Postat av: MissNosebleed - En av Sveriges största Alternativa Konstblogg!

sv: jaaah :3, var dock fullt koncentrerad på att inte rulla ner för kullen men annars så hehe :D

2012-06-12 @ 21:47:36
URL: http://missnosebleed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0